Renovatie

Renovatie betekent het herstellen van de bestaande situatie en deze weer als nieuw maken, volledig volgens uw wensen.

Herckenrath Bouwservice heeft aanzienlijke expertise in het leveren en installeren van verschillende soorten beglazing, inclusief glas-in-lood, in uw woonhuis. Bovendien staan we paraat om eventuele vervangingen voor u uit te voeren.

Of het nu gaat om het vervangen van het volledige dak van uw woning, met alle bijbehorende werkzaamheden zoals het aanbrengen van nieuwe goten of het verzorgen van nieuwe dakdoorvoeren. Dit kan al dan niet gepaard gaan met het leveren en plaatsen van nieuwe dakpannen, of mogelijk zelfs met het hergebruiken van de bestaande dakpannen.

Indien u te maken heeft met verouderde Velux dakvensters of lekkende ruiten daarvan, behoort vervanging hiervan tot de mogelijkheden. We kunnen ook nieuwe Velux dakvensters in diverse formaten voor u leveren en volledig monteren.

Kortom, we zijn in staat om allerlei werkzaamheden uit te voeren, van klein tot groot, variërend van uw kelder tot aan uw dak en dakgoot. Bij Herckenrath Bouwservice kunt u terecht voor al uw bouwbehoeften.