Aanbouw:

Bent u op zoek naar extra leefruimte, zoals een ruimere woonkamer of keuken? Dan kan een aanbouw wellicht de perfecte oplossing voor u zijn.

Of overweegt u een slaapkamer en/of badkamer op de begane grond, zodat alles gelijkvloers is? Bij Herckenrath Bouwservice nemen we de complete aanbouw van A tot Z voor onze rekening, geheel volgens uw wensen.

Een aanbouw beperkt zich niet alleen tot de begane grond; we kunnen ook opbouwen en dakkapellen plaatsen indien gewenst. Bovendien kunnen wij eventueel tekenwerk, vergunningsaanvragen en constructieberekeningen voor u verzorgen. Uiteraard blijven wij uw aanspreekpunt en eindverantwoordelijke, zodat we samen tot het door u gewenste eindresultaat komen.

Verbouw:

Heeft u behoefte aan een extra slaapkamer of kantoorruimte? Overweegt u om uw slaapkamer of zolder (of een deel daarvan) om te bouwen?

Of denkt u aan een muurdoorbraak, bijvoorbeeld om een kookeiland te kunnen plaatsen? Heeft u wellicht een nieuwe keuken besteld?

Bij Herckenrath Bouwservice nemen we alle werkzaamheden voor de voorbereiding van uw keuken op ons, zoals loodgieters- en stucadoorswerkzaamheden.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en een gedetailleerde prijsopgave. Wij staan voor u klaar.